Här bokar du biljetter till bortaklacken!

Välkomna till Hovet/Globen! 

Bortaklack är reserverat för respektive supporterförening fram tills en vecka innan matchstart. Vid frågor om biljettköp tidigare än en vecka innan match, kontakta ditt lags supporterförning. En vecka innan match  släpper vi resterande biljetter på denna sida, webbokningen stängs ett dygn innan matchstart

Finns det sedan några kvar säljs dessa i Globens Biljettkassa märkt "Bortasupportrar" på matchadagen från en 1,5 timme innan matchstart.

Till bortasupporters erbjuds 150 biljetter för 100 kr/st. När dessa är slut så är priset vårt ordinarie ståplatspris 180 kr.

Tills dess att vi vet om det blir någon organiserad resa eller inte så släpper vi alltså ett antal biljetter till ordinarie pris.
 

Match:*
Ståplats, bortasektionen*100,00 kr
Ståplats, bortasektionen (När 100 kr är slut)*180,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Favoritlag:*
Kommentar:
Pers-/Orgnr: (betalare)
Företag:
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden och information till dig om Djurgården Hockey AB. Exempelvis erbjudande på rabatterade biljetter till utvalda matcher, familje-, klack- eller andra specialevenemang, matchsouvenirer etc. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka information och erbjudanden till dig?
   


allmänna villkorenLeverans av biljett
Vid köp genom denna sida kommer din biljett att levereras som e-ticket senast 12 timmar innan matchstart.

Biljetter/placering:
Klackbiljetter är onumrerad på klacksektionen. Klackbiljetter (om det finns kvar) säljs också på plats vid uthämtningsluckan.

Vid frågor maila biljetter@difhockey.se